Tad Carpenter Illustrations

Jeg siger, lad os tage en kort pause fra de smukke tee -skjorter, som vi ser hele tiden såvel som lad os fokusere på en illustratør, der har været på mit sind i lang tid. I dag er den dag, hvor jeg vil skabe plads til ham på bloggen for at vise dig nøjagtigt, hvor fremragende han er.
Udover at være en illustratør såvel som designer, er Tad Carpenter ligeledes en instruktør, der diskuterer hans mange plakater såvel som børnebøger. Han bor i Kansas såvel som er blevet vist i forskellige magasiner om illustrationer såvel som Design.in 2006 sammensatte han et skærmprintstudio med Dan Padavic – Vahalla Studios. De er succesrige tilstrækkelige til at have hjulpet blandt andre Myspace, Polo, John Mayer eller Neil Young. Dette er fra hans om side, men jeg glædede mig over at læse hans blog, da han gav mig den hjemlige følelse af, at du får fra folk, der gør noget fra lidenskab. Du kan fortælle, at han kan lide, hvad hans gør, bare ved at se på et par af hans tryk.
Stilen er en ekstremt livlig, med dybt, der antyder såvel som uventede detaljer. Intet er kun til indretning, hver linje har en betydning.
Her er den plakat, han gjorde for Radiohead:
Radiohead -plakatillustrationer, der talte for plakater, gjorde han ligeledes meget af dem for Conan O’Brien, for da han var på sin sommerrejse sidste år. Posterne indeholdt talkshowværten, ud over de musikalske gæster Kesha eller Bitbull.
Her er de også vist i en skitse:
Conan O’Brien Sketchconan O’Brien -plakkerne forlod ligeledes sit tryk på stilen på en burger -restaurant Yeah! Burger. Du ville ikke forvente dette fra en sådan restaurant, men det ser fantastisk ud!
Burger Restaurant Pinsyeah! Burger -menu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *