Forkert, forkert, forkert

intet er galt med denne kjole (derfor har jeg lige købt det på eBay). Hvad der er galt (og jeg afbryder denne blogindlæg for at bringe dig nyheder om en Bevy af flyvende grise uden for mit vindue, og paven er pludselig konvertering til Baha’i) er, at jeg pludselig er utilfreds med fulde nederdele. Jeg håber det var bare noget jeg spiste.

Madforgiftning eller nej, jeg har været trolling eBay for snævrere-skirted kjoler … og denne var et køb det nu, der ikke er fortrydelse det senere. Jeg sværger. Se, hvor sødt den plettede frontversion er!

Jeg vil nok forkorte nederdelen til at slå på knæet (og jeg kan gøre den almindelige frontversion i ikke-blonder), men … Se, hvor sødt!

Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre om det fulde skørt-forkert problem. Sove på det, jeg gætter og flip gennem den store metro-område telefonbog, der er september mode.

Åh, og dette mønster kom fra lanetzliving.com, hvis eBay Store er Huuuuuge. Masser og partier ‘o mønstre, rimeligt prissat. Jeg ramte praktisk talt buy-it-nu-knappen et par andre gange så godt …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaren 18, 2007
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
Arbejde i gang: Grey Ruffle DressJune 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *