Kan ikke modstå

af det lille antal ting, jeg virkelig ikke kan modstå (Ansøg på adressen nedenfor for fuld liste), stiplede schweiziske er potentielt den mest uforklarlige:

Især baby-doll pink prikket schweizisk. Hvad giver? Er jeg en Madame Alexander Doll? Voksede op i 1970’erne, med en plaid allerførste communion kjole (Trufax!) Warp mig for livet, samt oprette et ubehageligt ønske om lidt pige tøj? Burde jeg bare angive hælen med det såvel som gå fuld-på vidunderlige lolita? (Um, nej. Så meget som jeg beundrer deres engagement …) Jeg ved det ikke, men det er det fjerde stykke prikket schweizisk, jeg har købt i det forløbne år. (Købt: 4. SEWN: 0)

Eventuelle forklaringer, der overvejes. Eller … Anbefalinger til mønstre at udnytte alle disse stiplede schweizer? Dem der ikke får mig til at ligne en renegade milkmaid, tak.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Mutton, Lamb, etc.auugust 16, 2011in “Fødselsdage”
Uhøflig? Eller bare clueless? Eller noget andet? 19. april 2007
Udfordring lavet såvel som Failedmarch 22, 2012in “Fashion Blogger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *