Ønsket: Airship Hostesses

Så for en smule mens nu, Indien såvel som jeg har handlet links til mønstre til Airship-Hostess Kjoler. (Du ved, hvad flyvepladsen på de dirigible slid?)

Sådan her:

Eller dette:

Eller dette:

[Tak til Beth B. for det sidste link]

Jeg mener, jeg har opdaget område dirigible-crew-kjole før, men af ​​en eller anden grund er disse ovenfor mere egnet til atmosfæriske rejse.

Hvad laver en airship-værtinde kjole, spørger du? Jeg tror, ​​det er en kombination af asymmetri, knapper, såvel som en longish a-line nederdel. Fascinerende kraver såvel som lommer er også gode. Hvis kjole ville se godt ud med en lille pilleboks hat med en cockade, er det endnu en plus.

Jeg forstår ikke, hvorfor jeg er så kittet af disse kjoler. Måske er det allure af Steampunk (jeg kan godt lide begrebet en art-deco type steampunk), eller måske er det, at jeg har fløjet en masse i det seneste, så godt som er wistful for begrebet roligt, elegant luftskibsrejse (nu ! med færre hindenburgs!). Hvem forstår hvorfor … alt hvad jeg forstår er, at jeg vil se flere af dem! Tips Velkommen.

(Åh, såvel som BTW, Indien, jeg har det, jeg ved, er så dybt mættet med at vinde, at hun lavede dette flickr sæt: en daglighip fra Paris. Tag et kig … Der er kun en bagerens partier eller så lige nu Så det vil ikke dræbe hele din morgen.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Ny boghjælp? 26. juni 2012in “Bøger”
Min Airship Hostess Dream: Et skridt bedre til Realityoctober 29, 2008
Du kan også gå ind i den interessante verden af ​​Airship Hostesses! 16. februar 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *