Jeg lavede ikke denne kjole

takket være Robin for at pege på denne eBay, der noterer mig – det ser helt ud som noget, jeg ville lave, ikke det? Det gjorde jeg ikke, medmindre fremtiden får den tidsenhed, jeg har noteret på (jeg har ekstremt fancy diagrammer, trukket på en blandet drikke serviet; Problemet opdager et batteri, størrelsen af en brystfryser såvel som lavet af ekstremt renset unobtainium) såvel som går tilbage til 1960-noget (og tydeligvis taber hendes jern). Den spooky ting er, at det er helt min størrelse …

Hmm. Anyway, hvis du køber denne kjole (klik her), vil du inspicere såvel som se, om hæften er afsluttet med bias tape såvel som hakene klippes ind i stedet for ud? Det ville hjælpe mig med at finde ud af, om fremtiden jeg nogensinde har gjort det tilbage. Tak!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer
Lysy Yang Butterfly DressJuly 28, 2006
LinkTastic Fredag nr. 4March 7, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *