Store størrelser, såvel som en tilfældig BSG Digression

Anna på BootyVintage mindede mig, at jeg ønskede at linke til sin etsy butik, som kun tilbyder større vintage mønstre. Fremragende ide, hvad? (Tal om den lange hale …)

Anyway, jeg må se metode samt meget Battlestar Galactica (ja, jeg forstår, jeg er sent til festen – jeg er i sæson 2,0 lige nu – men hej, der var masser af løgdyp tilbage, da jeg kom her), Siden den allerførste ting jeg troede på, da jeg så denne dejlige 1970s Sybil Connelly Gown, var “Cylon !!!”

Du ser det også, ikke? Hun kan gå på gaderne i Bad nuked edered Caprica, idet du kun har at skubbe en finger til at ringe ned, nedad disse klemmer Centurions for at give ildkraft. Det skal være den skarpe hvide af kjole mod metropolitisk scene, kombineret med hendes ektomorfe såvel som etioleret ramme, der gør det … hvis kun hun ikke holdt den taske. Cyloner må aldrig genanvende deres læbestift.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Gowns # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer
Dressjanuary 21, 2009
Secret Lives of Gowns Vol. 9DeCember 4, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *