Hundrede Kjoler: Dag 41

Dagens kjole er en anden Butterick 7513, og da jeg kiggede på disse billeder, tænkte jeg “Hvorfor har jeg ikke lavet * dette * Kjole hundrede gange?” Det har alle de linjer, jeg virkelig kan lide, herunder bløde sideposter i nederdelen:

Plus en rundlig krave og kimono ærmer:

Her er et bedre kig på kraven og knapperne. Knapperne er vintage. Dette er før jeg startede mit trick af interfacing alle kraver og facings med Silk Organza, så denne kjole er lidt understivet i Placket Department.

(Her er mit trick til Silk Organza Interfacing: 1. Køb Silk Organza fra Dharma Trading. 2. Køb denne ODIF 505 Spray og fix midlertidigt stofklæbemiddel. 3. Skær dine mønsterstykker i kjole stof. 4. Spray forkert side af skåret Stykker med 505. 5. Tryk på stykker til Organza (sørg for, at de er hyggelige og glatte). 6. Skær omkring kanter. 7. Behandler de fast-sammen stykker og organza som en. 8. Lev lykkeligt nogensinde.)

Her er side lynlås. Kjolen er hængt på min dressform lidt underligt.

Og ryggen:

Jeg kan ikke huske, da jeg lavede denne kjole; Jeg købte dette stof (Liberty Schlesinger) i 2007, så det måtte have været efter det. Det er også lidt på den stramme side, så jeg har sandsynligvis gjort det på Perigee for min normale vægtfluktuering, og jeg ved, at jeg rediger side lynlås og tilføjet en dybere side-sømlomme på et tidspunkt også.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Shirtwaist # 2febre 27, 2008
Stadig tænker på shirtdressers … .january 24, 2008
Ny. Obsession.june 21, 2011in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *