Genoplivning af vintage stil! Pin-up Women Vector Pack

I Køb for at tilføje opfindsomhed gør moderne stilarter charme til forskellige typer kilder. Blandt dem er der den såkaldte vintage stil, eller vintage, forstået som perioden for 40’erne. 50’erne … såvel som så videre. Donno om din alder, men den periode er kun kendt for mig med gamle film, gamle reklamer såvel som den vigtigste, med nogle gamle pin-up-kvindebilleder, som jeg har opdaget på væggene i et cafeteria i min by. Jeg opdager dem fascinerende, inspirerende såvel som at få mig til Husk følelser af, at jeg aldrig vil leve. Kvinderne i denne periode (pin-up piger) blev tænkt på, klynger særlig smag for æstetik, såvel som deres nøgne eksponering forsøgte fra selv de tider, der ikke skulle tænkes på udelukkende seksuel, dog Kun glæde for offentligheden. Vores designere udnyttede deres fantasi til at tilbyde noget virkelig anderledes, i den gamle, aldrig-døende vintage stil. Med denne vintage-stilvektorpakke forsøgte de at fange skønheden i denne periode, sexappellen for offentligheden, den elegante erotiske type attraktion. Alle af os forstår, at på biler og lastbiludstillinger er varme kyllinger altid til stede, såvel som det bare gør det hele meget mere attraktivt.

Ved at købe denne vektorpakke kan du gøre dit job (af enhver form for art, de varme kyllinger i form i næsten enhver type type kommerciel) Stand Up såvel som ser virkelig anderledes ud, unik. Lav moderne versioner af disse pin-up piger ved at blande gammel stil med den moderne.

Får mig til at undre mig … at vi en dag endte med at blive en kunst med vintage stil på væggene i de næste generationer. Det er lidt uhyggeligt, er det ikke?

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *