10 Forbløffende udnyttelse af Listerine Du ville være chokeret over at opdage om

indtil nu, du har måske ikke gættet, at en flaske Listerine kan tjene meget mere end at være et grundlæggende mundskyl. Du vil være glad for at opdage om den uforudsete brug af løsningen. Det kan bruge som en rengøringsmiddel, foddeodorizer, underarm deodorant såvel som så meget mere. Foran har vi leveret den forbløffende udnyttelse af Listerine såvel som grunde til, at du skal give det et forsøg.

Overraskende bruger Listerine, som du ikke forstod om:
Dette brusebad skal have har meget mere udnyttet end at være bare en åndedrætsfrisker. Fra rensning af din hud, til behandling af acne, til at hvide dine negle, har mundskylet flere fordele:

1. Behandl acne:
Listerine har antiseptiske egenskaber, der gør det blændende til behandling af acne på din hud. Dyp en lille mulighed for mundskylen på en bomuldskugle. Ansøg på det påvirkede område. Gentag hver dag for at se resultater.

2. Kæmper skæl:
Listerine består af antisvampemidler, der gør det fantastisk at bekæmpe skæl. Lige her er nøjagtigt, hvordan man bruger muligheden, før du tager bad. Bland en del vand såvel som en del mundskyl. Shampoo dit hår som normalt såvel som påfør listerineindstillingen i din hovedbund. Lad det være i 5-10 Club Tijuana Trøje minutter samt skylle af.

3. fungerer som rengøringsmiddel:
Kørte ud af din hverdagslige rengøringsmiddel? Brug i stedet et mundskyl som Listerine. Brug af det kan hjælpe med at eliminere makeup, olierethed samt snavs. Dyp en smule mængde af indstillingen på en bomuldssfære samt påføres over huden. Du vil opleve en prikkende fornemmelse. Skyl med varmt vand overholdt et dryss af køligt vand. Men dem med følsom hud skal give dette en miss.

4. Foot Deodorizer:
Forstår du, at Listerine kan arbejde som en foddeodorizer? Hvis du lider af ildelugtende fødder, kan du prøve denne løsning. Bland ¼ kop listerine, ¼ kop eddike samt ½ kop varmt vand. Blødgør dine fødder i denne mulighed i 10-20 minutter. Dette kan blødgøre hæle såvel som at eliminere de døde hudceller. Tør dine fødder såvel som at lægge mærke til forskellen.

5. Behandl underarm lugt:
Regelmæssig deodorant arbejder sjældent for at maske ubehagelig underarm lugt. For at slippe af med de bakterier, der udløser svedlugt, dæmper en bomuldssfære med listerine såvel som at dyppe på dine underarmer. Hvis du har vokset eller barberet dine underarmer, tilrådes det at vente på 24 timer på Uruguays fodboldlandshold Trøje at prøve mundskyl -løsningen.
6. Våde klude:
Dette er et mere blændende koncept om at bruge Listerine som våde aftørrer i nødsituationer. Hold altid nogle væv eller håndter aftørringer samt en rejse-størrelse flaske Listerine i din håndtaske. Barcelona Trøje Hver gang du kræver en hurtig oprydning, skal du dæmpe listerinen i vævet såvel som at dyppe på din hud for en forfrisket følelse.

9. Tilpas fra tandpine:
Hvis du lider af tandpine, skal du dab listerine på det påvirkede område. De antifungale egenskaber, der er til stede i mundskylen, kan dæmpe smerten. Men hvis smerten stadig vedvarer, skal du reparere et besøg hos tandlægen.

10. Whiten Nails:
Vi har måske aldrig forestillet os, at tandpasta virkelig kan hvide neglene. Blød bare dine hænder i Listerine -indstillingen i 30 minutter hver dag i en uge. Du vil snart bemærke forskellen. Eller du kan ligeledes blande lige store dele af Listerine såvel som eddike samt bruge som en blød i blødgøring for at slippe af med gule negle.
Disse er et par af de allerbedste anvendelser af Listerine? Den fantastiske ting ved denne mulighed er, at den er naturlig såvel som ikke forårsager nogen form for bivirkninger. Så gør den allerbedste udnyttelse af det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *