Designere er deres egne mestre

Det er enestående, hvad en talentfuld designer kan gøre. Når det kommer til design, har alle i tankerne et bestemt billede, men ikke alle er i stand til at transponere disse ting til rigtige billeder. Her kommer kunstnerens bidrag. Et brugerdefineret design er meget mere kompliceret, fordi det endelige resultat først skal tilfredsstille klienten, selvom hele arbejdet udføres af designeren. Jeg tror, ​​at designene er under klassificerede, og designerne betragtes af nogle klienter som deres “personlige kunstnere”. Nogle gange siger de bare … ”Jeg vil have dig til at ændre det og det og tilføje, at der … og hvis jeg kan lide, som det vil være, vil jeg betale dig”, og de tror ikke, at disse ændringer måske bare kommer med lidt respekt For designeren. Der skal tages en række faktorer i betragtning, når det kommer til brugerdefinerede designs, såsom hvor mange koncepter der skal præsenteres, hvor mange revisioner der kræves, hvor meget forskning der er behov for, størrelsen på virksomheden og så videre. Den bedste måde at finde ud af, hvor meget et brugerdefineret design koster, er at få et citat fra designeren dem selv. Udvikling af en identitet, som enhver anden professionel service, tager tid og ekspertise. Den tid og viden skal værdsættes tilstrækkeligt. Når en klient kræver, at designeren skaber noget, der er tæt på hans forventninger, står designeren over for en reel udfordring. Hvis designeren opretter et billede, som klienten er tilfreds med, kommer tilfredsheden fra begge dele.
Folk forstår ikke, hvor vigtigt et godt design er, og hvor værdifuldt det er for deres forretning eller projekt. Jeg har for eksempel set på mange konkurrencewebsteder, at de resulterende design ikke altid er den, du ville forvente. Af nogle grunde kan designene ikke komme til klientens forventning, fordi han ikke betaler for indsatsen og selvfølgelig, når prisen ikke engang er garanteret, har du måske bare en fornemmelse af, at du arbejder forgæves, eller, eller Lad os sige det ellers, der oplever i design. Lad mig vise dig nogle eksempler på brugerdefinerede T-shirt-design, der ikke er nøjagtigt professionelle. Hvis du vil udskrive det eller endda bære det, skal du gøre det i det mindste flot og egnet til dine ønsker.
T-Shirtson Den anden side, professionelle designere har en faktisk designproces, der involverer forskning, tegning, konceptualisering og refleksion, og det er derfor, de opkræver en pris, der afspejler deres arbejde. Her er nogle eksempler, og du kan foretage en sammenligning nu med dem, jeg har talt før.
Vector-Artdark Graphicst-Shirti’m Forsøger at sige, at en designerens arbejde skal værdsættes meget mere, at det er lige nu, designerne er ikke til klientens rådighed, de er meget mere fantasifulde og ud over det, meget mere i stand til at transponere tanker og virtuelle billeder til rigtige. Så hvis du er designer, og du ved, at du har talent, skal du holde det gode job, men ikke lade klienterne undervurdere dig. Det er ikke op til klienten at estimere, hvor værdifuld en designer arbejde er, det er op til designeren at få klienten til at forstå, hvorfor deres arbejde er så værdifuldt.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *