Tropisk udsagn Blazer + Det hårtilbehør, du har brug for til foråret!

glad fredag! Det virkede som apropos at afslutte ugen med denne tropiske blazer, da vi forbereder os på at forlade i morgen til solrigt vejr. Efter adskillige sæsoner, hvor neutrale paletter var vejen at gå, tager dristige farver og tryk midt i foråret og sommeren, og denne blomsterklæring Blazer spiller lige ind i disse tendenser. Det kommer også i denne farve, og for et meget mere omkostningseffektivt alternativ elsker jeg denne, denne og meget mere nedenfor!

< >

Jeg må sige, at jeg er temmelig ophidset pandebånd gør et comeback -ideal nu. Jeg fik dette guld dobbeltbåndede pandebånd sidste sommer og begyndte aldrig rigtig at bære det før den sidste måned eller to. Heldigvis er det stadig at købe her, og i betragtning af at jeg har båret det som vanvittigt, søger jeg også at vokse min samling med denne appel.

< >

I næste uge deler jeg noget spændende her på memorandum, så vær for at tjekke tilbage på midt om morgenen på mandag! I mellemtiden skal du have en fantastisk weekend!

Floral Blazer: Phillip Lim (også her og elsker den i denne farve) | Hovedbånd: Fru President & Co. | Silk Camisole: Cami NYC (lignende her) | Bukser: Teori (lignende her) | Pumper: Saint Laurent (lignende her) | Solbriller: Elektrisk briller | Taske: Saint Laurent | Øreringe: Juliet & Co. (lignende her)

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *