I hvilket jeg handler min alder

, er jeg for første gang, at jeg kan huske, ikke iført noget, jeg lavede i dag. For reals og srsly. Jeg er ikke sikker på, hvordan det skete, men jeg bebrejder denne nederdel over. Jeg var så ekstatisk for at se et strikket nederdel med lommer, som jeg ramte “Køb”, før jeg indså, at i betragtning af at jeg kun laver kjoler og nederdele, ville jeg tyde på, at jeg ville være ventende ud af huset i tøj, der blev gjort udelukkende af andre mennesker.

Som jeg gjorde i dag, og alligevel faldt himlen ikke.

Selv om nederdelen er virkelig behagelig (og husk, sidder jeg på en gigantisk øvelseskugle i stedet for en stol, så mine nederdele har brug for at tillade i det mindste en bevægelse) Lommerne er lidt overfladiske til min smag. Og selvfølgelig er det et strikket nederdel, så hvis du lægger klumpet ting i dem, sluger de ikke i folder og fold af stof, så klumpet ting forbliver klumpet. (Jeg overførte min skridttæller og telefon til lommerne på min cardigan.)

Jeg tror, ​​det er lidt kedeligt, som tøjet går. Det kunne være fordi jeg har på (med den sorte nederdel) en mørkegrå t-shirt, lynggrå cardigan (med lommer!), Knæ-høje sokker med et abstrakt sort-grå argyle mønster og sorte penny loafers. Dette er min egen skyld; Jeg kunne have slidt en lyse gul cardigan og pink t-shirt, med gule og.jpgnk sokker (dette er ikke et tankeeksperiment; Jeg har sådanne ting i mit skab). Det store er, at jeg har en meget temmelig grå perle-og-kæde halskæde, som min mor gav mig år siden, og at jeg næsten aldrig har brug for (fordi når du forlader huset i striber / camo / store blomster / meget lyse Geometriske mønstre smykker virker lidt ved siden af ​​punktet).

Denne særlige Combo gør mig til at føle mig mærkeligt voksen; Hanna Andersson tøj er meget store, men de er absolut mommy tøj. Det næste stop på dette tog er selvfølgelig Eileen Fisher. (Jeg kan faktisk lide Eileen Fisher, og så snart mit hår stopper futzing rundt og går helt grå som jeg vil have det til, vil jeg nok spare på mine pennies – Eileen Fisher er dyrt! – Og begynd at bære meget mere Eileen Fisher.)

Wearly, selv om jeg iført alt gråt og sort, føler jeg mig enormt iøjnefaldende. Hvis du har en lys-orange kjole trykt med ambolter (lige som et tankeeksperiment; Jeg har ikke rent faktisk en lys-orange kjole trykt med ambolter … endnu) du uden tvivl ikke give en forbandelse om, hvad folk tænker på Dine tøj, så eventuelle domme ruller ideel ud af dig. Hvis du har en smagfuld sort nederdel, grå cashmere cardigan og perler, godt … se hvad jeg mener? Der vil være tyve andre kvinder på gaden iført det samme i dag, og jeg er absolut ikke i top ti procent af kvinder, der kan gøre dette til at se rigtigt. Det forekommer mærkeligt at føle sig meget mere iøjnefaldende i en smagfuld strikket nederdel end i orange og ambolt, men utvivlsomt orange-og-ambolts er min komfortzone, og det er alt der er til det.

Sammenfattende: Det er en god nederdel. Jeg kan lide det. Næste gang jeg bærer det med lyse farver. Jeg har også brug for en orange kjole trykt med ambolt.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer
Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaret 18, 2007
En ny nederdel! 19. maj 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *