Bøger Bøger Bøger

Posthuset har leveret nogle sjove bøger for nylig for mig at dele med dig – jeg elsker at få gennemgang kopier, især af romaner, fordi så læsning for sjov magisk bliver arbejdet med en hovedstad W. som i, “Skat, jeg vil elske at lægge tøjet bedst nu, men jeg er virkelig nødt til at afslutte denne bog til arbejde. Du forstår, ikke?” Selvfølgelig, min mand twigged til denne lille ruse år siden, så der er nogle øjendrål involveret (og hvis jeg spiser chokolade, mens “arbejder”, er alle væddemål slukket), men stadig. Det er sjovt.

En af de bøger, der blev sendt til mig, var denne, violet på landingsbanen, som jeg forventer, er teknisk dig, selvom det helt sikkert har det, vi plejede at ringe til voksenindhold. Alt jeg ved, er, at hvis jeg var kommet på tværs af dette, da jeg var tretten, ville jeg have læst det tre gange, og selv som en voksen var det virkelig underholdende. Folk er hel og velafrundede, og jeg kunne godt lide violet, som den uhyggelige ælling, der viser sig at være en svane (og hvem kan være lykkeligere som en ælling). Det var så godt at læse en mode-y bog, der ikke gik overbord med mærkenavne, syntes ikke som et udvidet spil papir dukker, og som fremhævede mennesker, du kunne lide og forstå. En fremragende bog til din favorit mode-Mad Teen (og hvis du er forsigtig og ikke får chokolade på siderne, kan du læse det selv først).

Jeg blev også sendt samlingen, en roman, der er indstillet til delvis i arbejdslokalerne af Coco Chanel; slags en djævel bærer prada, kun med coco som djævelen. Jeg har tendens til at lide historisk fiktion, og det var en god ændring fra konger af rige og så videre. Desværre var tegnene lidt fladere end mit ideal – jeg holdt venter på isabelle at gøre noget dramatisk – men plottet var sådan, at jeg læste det hele i et møde, så det burde betyde * noget *. (Wearly, jeg fik også en e-mail-blast fra New Yorker i går, inviterer mig til en læsning af denne roman på Eileen Fisher Store i Water Tower Mall. Er Eileen Fisher den nye Chanel og ingen fortalte mig? Det gør bestemt en slags følelse.)

Endelig er dette nok bedre egnet til min anden blog, men BURGESS UNABRIDGED er bare en elskelig bog, og jeg er så glad for, at Walker har bragt den tilbage i print. Gelett Burgess var faktisk den mand, der mønter ordet blurb, hvilket gør mig sindssygt glad, i en meta slags måde, at jeg var i stand til at blurbere denne bog. (Ikke mange mennesker kommer til at blurb the Blurber.) Burgess unabridged er en samling af hans andre neologismer, ingen af ​​dem nogensinde haft succes med blurb, men hvilket gør det interessant at læse, alligevel. Ligesom ordet Kipe, som han definerer som “en kvindes blik på en anden kvinde.” Forladelse af heteronormativiteten af ​​det for øjeblikket, beskriver ikke det ord hver to-figur illustreret mønsterhylster, du nogensinde har set? Eller hans ord gorgule, hvilket indebærer “uddybende dårlig smag”, noget vi altid ved, når vi ser det – og nu har et nyttigt ord til. Burgess unabridged er også illustreret af urt Roth, i en slags Aubrey Bearsdley-Meets-Gahan-Wilson stil.

Der. En lille lys læsning for en onsdag?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Kjole en dag guide til at lære at sy: Del OneFebruary 5, 2008
Disse er et par af mine yndlings ting … 6. november 2008
Faktisk er der sådan en ting som dårlig publicitet; lad mig vise dig itfebrusty 28, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *