Råmaterialer

Mønsteret er kun en fjerdedel af kjole, virkelig. En kjole består af fire dele: mønsteret, stoffet, fremstillingen, såvel som slid. Hvis nogen form for er slukket, så har du virkelig ikke en hel kjole – du har en fraktioneret kjole.

I det seneste har jeg fokuseret mere på mønstrene end de andre tre dele. Det er ikke, at jeg ikke har en stor tilstrækkelig materiel stash til at klæde en lille postnummer, det er mere, at jeg ikke opdager en kamp mellem det materiale, jeg har, såvel som de mønstre, jeg vil lave.

For kjole jeg bogførte i går, tænker jeg på dette vintage bomuldsstof, som jeg købte i aftes på ebay, fra nogen i Sussex (og ja, jeg bliver slået af både valutakursen såvel som forsendelsen, men det er stadig Mindre end $ 10 / Yard):

Jeg tænker også på dette materiale (klik på det for at se Equilter.com-siden), som har kæmpe 6 “mælkebøtter på det. Det tilbydes ligeledes i en Cream / Spice / Garnet Colorway, men billedet der (på JcarolineCreativE.com ) er meget lille, selvom deres priser er bedre.

Nu tilbage til arbejde, så jeg kan få lidt tid til at sy!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer
Ti ting, jeg skal gøre lige så snart jeg kommer til itdecember 11, 2008 med 64 kommentarer
Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *