Okay, okay, endelig.

Jeg ved, jeg ved, jeg har været lovende billeder af ting, jeg har syet, især Duros, i aldre nu, har jeg ikke? Nå, her er en …

Dette består af en del af den frihed, jeg købte i London, sammen med nogle solid quilting bomuld til banding (som min Pal Brad hjalp mig med at vælge – han har et fantastisk øje for farve, overraskende). Det var meget udfordrende at få den bedste varme brun til at matche de brune pastiller i print!

Jeg kan virkelig godt lide den brune-og-blå combo (jeg kan lide brun med mange andre farver, faktisk). Det er ret let, hvilket indebærer efterår og vintersæson, jeg har brugt det over en ECRU langærmet scoopneck t-shirt og strømpebukser. Det gør det mest varmt nok.

Her er en nærbillede af bodice (jeg lavede kun et impressionistisk strygningsforsøg, så undskyld de resterende folder):

Jeg tror, ​​at den eneste ændring, jeg lavede fra det oprindelige mønster, var at forlænge taljenbåndene, så jeg kunne bringe dem rundt og binde dem foran, som jeg foretrækker. Det er enklere at binde, for en, og det ser lidt meget mere vokset op end båndene i ryggen.

Okay. Værsgo. Jeg lavede to andre duros runde om det samme som jeg lavede denne, og jeg tror ikke, jeg har indsendt billeder af nogen af ​​dem, så jeg vil forsøge at tage dem i morgen eller i weekenden. Ønsk mig held og lykke!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Kjoler Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Og, sko.october 22, 2006
International slid en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 med 83 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *