10 måder at transformere og genbruge gamle sarees fra din mors garderobe

Du havde altid ønsket den gamle Zardosi Saree ono din mor. Da hun bar det, så hun kongelig og kongelig ud, og du havde altid Rangers FC Trøje troet, at du ville bede hende om det. Men da tyve år senere, det med rette var din, fortalte de flossede kanter en anden historie. Det var ikke noget, du kunne lide mere, og du undrer dig over, hvordan man bruger gamle sarees-især dem, du altid havde ønsket som barn.
[Læs også: 20 Lehenga Sarees med bluse design]
10 forskellige måder at bruge din mors gamle saree på
Hver indisk kvinde har en særlig forbindelse med sine sarees eller hendes mors sarees. Men som ethvert andet stykke tekstil, har sarees også et liv, og med tiden mister de deres friskhed til tidens vagaries. Takket være Google har vi nu hundreder af måder at genbruge gamle sarees og stole på os, din mor vil takke din for ikke at smide sit foretrukne bryllups saree, fordi det er gammelt og Holey nu.

1. Skift grænserne
Du kan helt omdanne gamle sarees til nye designs ved blot at ændre deres grænser. Din lokale skrædder vil kende masser af steder fra hvor du kan få nogle fantastiske saree -grænser inklusive kundans og zardosis. Chanderi- eller Kota -silkegrænser er også temmelig populære, og i stedet for at smide den gamle saree, skal du udskifte den med en kontrasterende grænse og give din mors saree et fornyet look. I nogle tilfælde kan ændring af grænsen give et helt nyt look til saree.

2. Gør dem til saree kjoler
Hvis mange dele af din saree ikke er i en fantastisk form, men du har noget ekstra stof i det, så i stedet for at spilde det, kan du omdanne den til en kjole. Saree -kjoler er ikke kun populære, men også meget trendy. En ideel kombinationsstil, en saree -kjole kan bæres ved enhver lejlighed med mindst mulig arbejde! Du kan mode det til en kort kjole, en skater kjole eller Costa Ricas fodboldlandshold Trøje endda en kjole!
Her er et farverigt valg af design til dine gamle sarees:

3. Gør dem til Kurtis
Hvis Western Wear ikke er dit valg, er det din næste populære mulighed at omdanne dem til Kurtis. Tilføj noget stof herfra og der, og få magien til at ske-ikke er de lette at have på, men de vil også være fantastiske for det Kanjeevaram.
4. Omdann dem til nederdele
Du behøver ikke at gå til et fantastisk Indien for at tilfredsstille dine trang til etniske nederdele. Brug bare din mors gamle sarees til at give dine etniske nederdele et kongeligt look. Silke nederdele ser særligt smukke ud. hold dem op med silkebluser og sashay ved bryllupper og fester.

[SC: Mediad]

Lad os nu se på nogle husholdningsartikler, som du kan redde eller oprette fra gamle sarees
6. Patchwork puder
Patchwork -mode får allerede rave -evalueringer fra designere, og det er det passende øjeblik at tilføje nogle fantastiske patchwork -puder til dit hjem. Tilføj bare forskellige bits og dele af en saree til puden, og du er færdig!

7. Gør dem til bordmåtter
Nemmere sagt end gjort- bare afskårne stykker fra gamle sarees og brug dem som placemats og bordmåtter. Tilføj et sofistikeret look ved at sy nogle grænser. Dette vil også forhindre kanterne i at flette Corinthians Paulista Trøje yderligere.

8. Gardiner med flair
For et meget mere glædeligt look i dit hus og for et strejf af farve, konverter disse sarees til fantastiske gardiner.

9. Tasker og potlis
Du får brownie -point til at bære en matchende potli med din saree. Mode en potli og tilføj nogle dekorative strenge til et glam -look.
10. Konverter dem til jakkebluser
Nehru -jakker kan sys ved hjælp af saree som baggrund, og du kan bære dem ligesom bluse med din lehenga. Stol på os, du vil afgive en ganske erklæring!
Der går du- nogle fantastiske måder at gøre brug af din mors gamle sarees på. Næste gang du har brug for at smide en brudt saree af, skal du sørge for at prøve at lave disse ting!
Billeder Kilde: Pinterest.com, SouthIndiAmhashion.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *