Hyggelig sweatshirt kjole + mit foretrukne midtsektionsbælte

< >

Som nævnt i dette nylige indlæg er nu et fantastisk tidspunkt at hage klassikere i top kvalitet som denne hyggelige sweaterkjole på større salg som vintervind (altid så langsomt) ned. Denne specifikke frock har været min foretrukne “mandag kjole” hele vinteren. Det er dybest set et kæmpe kram af en kjole i den blødeste, komitiest strik, der gør det lettere at lette til arbejdsugen. Det har også lommer. Jeg gentager. Det har lommer, mennesker.

Kjoler med lommer ophører aldrig med at spænding mig.

I situationen har du ikke bemærket det, jeg er lidt fortæret med midtsektionsbælter. Uanset om det er over en kjole, en lang skjorte, en frakke eller en jakke, et fascinerende midtsektionsbælte som denne tilføjer ikke kun rentesats til et ellers basisk look, men ligesom hjælper med at skabe såvel som at fremhæve din form. Jeg foreslår ekstremt denne Rebecca Minkoff Beauty, som jeg forstår, at jeg også vil bruge med foråret såvel som Summertime Seasons.

Kjole: Demylee (også som kamelversionen, begge til salg!) | Frakke: Topshop (lignende her og her) | Skjorte: Brooks søskende | Taske: YSL | Sko: Gucci | Bælte: Rebecca Minkoff

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *