Street Casual Wear bringer Tic Tac Toe Tee til Kickstarter til tøj, du kan spille

Game Fanatic og Tech Industry Vet Mikko Jarvenpaa lancerede en kampagne på Kickstarter i dag, der skærer Street Casual Wear med klassiske brætspil. Det nye linje med hovedlinje er den signatur Tic Tac Toe -tee. Dets innovative design er nøjagtigt, hvordan det lyder som, et spilbræt, der blev syet på tøj med lette velcro tic tac -tåstykker. ”Det er sjovt og let. Det er meget mere end et grundlæggende spil: det er en samtaleåbner og en isbryder, en måde at bringe folk sammen, ”delte Mikko.

Tic Tac Toe Tee samler penge på Kickstarter for at muliggøre produktions- og distributionsoperationer i en bæredygtig skala og for at levere deres specielle interaktive design til de tidlige adoptører. Kickstarter -bagmænd kan pantsætte $ 35 for en tee, $ 65 for to, eller kaste lidt meget mere ind for nogle kreative belønninger. Gå alle ind for $ 1.500, og du kan designe dine egne spilstykker til 10 skjorter.

Kampagnemålet er sat til en basislinje på $ 9.000, men med meget mere finansiering kan fans låse meget flere produktlinjer, herunder tasker og meget flere farver.

Virksomheden bag Tic Tac Toe Tee, Knight & Bishop håber at bruge Kickstarter-midler til at støtte langsigtet vækst til meget mere tøj- og spilindstillinger. ”Vi har kontrolleret konceptet inden for mange samfund, og vores tilhængere har fantastiske ideer til spil, de vil have på. Men at skabe nyt tøj med gameplay på dem er tidskrævende og dyr, så vi har brug for vores fans støtte for at give os mulighed for at udvide og innovere. ”

For at hjælpe Knight & Bishop med at nå deres mål og være en af ​​de første til at hænge et af deres designs, skal du tjekke kampagnen på Kickstarter. Forestil dig, hvilke spil der kunne begynde at dukke op på kontoret glade timer, picnic i parken eller på toget til at arbejde!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *