En anden foretrukken redux

husk enkelhed 1577? Jeg gjorde det i tung seersucker et stykke tid tilbage, såvel som har næsten brugt, at en person til døden, så jeg regnede med det var tid til en mere version:

Selvom jeg ikke er en denim person, kan jeg lide tunge denim kjoler. De føler sig ekstremt utilitaristiske kompetente. Jeg er helt sikker på, at jeg måske kan kaste et tag, hæve kyllinger eller nitte en konkurrent jet i denne kjole. Der er et problem i at gøre dem – du kan ikke selve ansigtskrav i tung denim, så du skal opdage et andet materiale til brug:

Godt, jeg har gode tilbud af Liberty Scraps liggende, ikke?

Ditto til lommerne:

Det er en mørk sort denim (Cue Michael Penn) såvel som jeg har brugt det med lyse langærmet tee shirts i øget eller teal nedenunder. Med stripey sokker. Så jeg ser lidt ud som en raggedy-ann dukke i det, men det er så sjovt at bære, at jeg ikke er ligeglad.

Jeg har ligeledes gjort dette i sort plaid lav-wale corduroy (del af Japan Material Haul) – Billeder af det snart!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

En fascinerende fejl, der er 21, 2008
SKIRTING ISEDUEDECOMMENT 13, 2006
Nyt udseende 6981SYTEMS 15, 2010in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *