Krydsordsmateriale

Som lovet, her er det krydsord, der tilbydes på Spoonflower:

Et par noter:

– Sorte (og andre mørke farver) har tendens til at taske ud og falme virkelig hurtigt på digitalt trykt stof. Jeg forstår ikke præcis, hvordan man reparerer dette – nogen har hints for at holde dem mørke?

– Denne stil er optimeret til polstringsvægtstof. Jeg har ikke vurderet det på andre vægte. (Det materiale er også noget offwhite også.)

– Dette materiale blev udviklet for mig af Beth Keller. Hun er fantastisk. Du kan inspicere hendes Etsy-websted, Kellerdesigning. Jeg forstår ikke, om hun tager provisionerne nu, men du kan måske altid spørge …

God fornøjelse!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Krydsord FabricMay 8, 2010 Med 9 kommentarer
Nyt stof! (Godt, nyt for mig) 5. januar 2009
Den allerførste kjole såvel som den sidste dressmarch 12, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *