Tshirt Factory September Sale – 40% rabat på alt!

Tshirt Factory September Sale
Desværre kommer vi meget tæt på slutningen af ​​sommeren her, så nostalgi om varme lange nætter på stranden går langsomt ind.
At være i den grafiske designindustri, arbejde som freelancere, have en bærbar computer og en tablet eller en mus som dit kontor, giver os mulighed for at rejse og have ganske ukonventionelle kontorlokaler. Vi er heldige som det, at have projekter, der aldrig har lyst til at arbejde i sig selv, men om sommeren har vi en særlig bedre tid og aldrig føler træk fra frister eller vanskelige klienter. Så den strand, vi talte om, bliver en hukommelse snart, så vi har bestemt brug for en jubel op for at få os igennem.
Når vi tænker på, at du måske føler det samme, er vi her med det overbrugte promo-slogan “tilbage til skolesalg”, for at jage tristheden over festivalsæsonen, der slutter. Men den gode nyhed er, at promosæsonen på mange digitale ressourcer lige er begyndt med masser at vælge imellem – du skal bare finde ud af om dem. Så det er når vi træder ind, og dette er en af ​​disse tidspunkter:
Tshirt-factory.com kører den nu traditionelle tilbage til skolesalg indtil 1. september-40% rabat på al grafik på webstedet. Og jeg mener virkelig absolut alt!
Hvis du tjekker webstedet, vil du se, at der vises fulde priser, men når du først tilføjer kurven dine køb, vil du se, at de automatisk har nedskærede priser.
Så der er ikke behov for nogen kode, intet minimumskøb, kunstværker har stadig forlænget licens, så det, du virkelig har brug for rigtigt, er tid til at sile gennem det imponerende bibliotek med design, for at finde din næste T-shirt-samling.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *