I ros af knapper

er de ikke de smukke? Jeg har tænkt meget på knapper sidst. Jeg mener, meget mere end typisk (og langt mere end “normale” mennesker).

Nogle af mine tanker:

– Jeg vil have en stor cirkel nederdel, sort, hvor hemmen er en fire-tommers kant af grå moderknapper, i en flok forskellige størrelser. Perk Points, hvis jeg kan lægge dem ud, så de synes at virse …

– Eller ooh, hvad med en shirtdress med en knap print, med “knapperne” i lodrette striber ned i stoffet, måske 5/8 “bred, fordelt en tomme eller så fra hinanden? Dette ville være smukt i sort og hvidt, eller rød og hvid eller hvid med flerfarvet.

– Jeg vil have en sort t-shirt med en stor hvid firehul-knap trykt på forsiden. Ditto en tote taske.

– Meget mere stof, denne gang med en stor firehul-knap print. Ved “Kæmpe” betyder jeg knapper, der er orange-størrelse. Sort med hvide eller røde knapper eller sort med for det meste hvide knapper og en rød knap hver så ofte for “pop”. (For en Heidi kjole, naturligt.)

I mellemtiden vil jeg bare se på disse knapper meget mere (fra bloggen Vintage og Modern Unite):

Hvad er dine knapper?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

I ros af ButtonSmay 8, 2010 med 37 kommentarer
Shirtwaist # 2febre 27, 2008
Så let. Sigh.june 2, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *