Creative Market’s Graphics Collection på december til $ 39

December $ 39 Graphics Collection fra Innovative Market
Når vi taler om bundter, her er den seneste perle fra Innovative Market, ifølge sædvanligt, prissat til $ 39. Introduceret for en dag siden tilbydes denne grafiksamling kun i 8 dage med muligheden for at tilføje tre andre ressourcer uden nogen form for ekstra omkostninger. Du kræver kun at dele bundtsiden på Pinterest, Facebook eller Twitter. Derefter skal du trykke på Revitalize på din side samt få øjeblikkelig gevinst adgang til at downloade dem. Dette er et mønstersæt, en Instagram -pakke såvel som en flyer, som du kan se nedenfor. Klik på billederne for detaljer om produkterne.

Når det kommer tilbage til den primære historie, inkluderer det enorme bundt 81 grundlæggende tilladelsesprodukter med en reduktion på 97%. At købe disse individuelt ville rackere $ 1.399. Men ikke ved denne lejlighed!
Så webudviklere, grafiske designere, trykkeri – I er alle sammen til en mere fremragende tur, fuld af håndlavede skrifttyper, WordPress -temaer, baggrunde, illustrationer, skabeloner såvel som mere. Forhåbentlig er du heldig nok til, at dette inkluderer så adskillige nyttige produkter til dine job som muligt. Fordi i det mindste prismæssigt er de månedlige tilbud en chance for, at du ikke opdager så godt ofte!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *