Smalle Path Styles

Ugentlig opdager jeg en designer eller illustratør, hvis stilarter bliver hos mig i dage eller endda uger. Ugen er næppe startet, så jeg allerede har en ekstremt dygtig kunstner til at præsentere dig – Aaron Bartling er en freelance -illustratør, der findes midt i det sydlige Californien. Han går forbi pseudonymet til smalle sti -stilarter såvel som produceret en tee -shirts -linje, der holder 7 stilarter til $ 12/stykke.

Han gik til University of the Nations Institution of Illustration, i Kona, Hawaii såvel som har arbejdet i Photoshop i 4 år. Stilen kommer fra lignende film, tatoveringsdesign, bøger, tilfældig inspiration, verden omkring os såvel som bøn. Hans tee shirts -linje er intens, stærk såvel som kraftfuld med symboler, karakterer såvel som konsekvent udførelse af et bemærkelsesværdigt perspektiv. Se på et par af de illustrationer, jeg valgte, men forstår, at du ligeledes kan shoppe her for T-shirts, gå til hans Facebook-side samt sende ham et råb på Twitter.
DEATHS ANGELFORDET FORSKAB HVORDAN VESTEN BLIVE SKÆRLIGT PATH DESIGNSNARROW PATH DESIGNS STRANGLED SERPENTNARROW PATHNARROW PATHPROMTHEUTHE beskytter
0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *